Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от Срещата на Еко 14.12.08г

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снимки от Срещата на Еко 14.12.08г

Пускам нова тема за снимки и коментари след изминалата среща на наземните прихващачи АР 155 .Тук освен да съберем снимковия м-ял от срещанта ,може и да си поспамими добре.Поздрави на всички които дойдоха и който не можаха.Радвам се ,че се запознах с вас всички присъстващи.

ПП.

Венци много слаб фотограф си,от 15 автомобила ти си снимал 3 ,а и си размазал другите снимки.
    Attached Files
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

аз не успях да дойда, че си отворих егати работата със тоя спирачен апарат... , но вярвам че тия срещи ще станат постоянни и аз също
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
    Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
    Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
    sigpic

Comment

За протокола шумното и гръмко мероприятие беше посетено от:

Мен - MUROMAN
      Венци -VFTI
      Слави -Lulin racing
      Иван - Furious 155
      Бобби
      Орлин- White power
      Ваклин - vaklinator
      Петър-piticar
      Тренди
      The game
      Имахме и едно женско присъствие - gallena!
      Емо-Ем0о*пришълец и наблядаващ на вражеските бомбандировачи 166*
      TS и Crazy Dude се появиха ,но се засрамиха и не спряха да ни видят /получават служебен - /
      Служебен - получават също и маджо и Колиоо.Несериозници.
      Емо-Ем0о*пришълец и наблядател на вражеските бомбандировачи 166* маскирал се като случайно минаваш да пие кока-кола.
      Нека тези ,които не са си прочели имената или никовете да се допишат смело в списъка на присъстващите.
      Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 00:02.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
        Пускам нова тема за снимки и коментари след изминалата среща на наземните прихващачи АР 155 .Тук освен да съберем снимковия м-ял от срещанта ,може и да си поспамими добре.Поздрави на всички които дойдоха и който не можаха.Радвам се ,че се запознах с вас всички присъстващи.

ПП.

Венци много слаб фотограф си,от 15 автомобила ти си снимал 3 ,а и си размазал другите снимки.
        да но е по добре от ништо другия път повече
        WEST SIDE

Comment

Ти няма ли да си почиваш бе човек
          WEST SIDE

Comment

Много хубава среща...Показахме че 155 сектата е най-стабилната и вманиачена Несме некви псевдо алфисчета с модерни коли истинки бойци и хора на изкуството(по скоро на историята)

Много хубава ми е излязла алфата и люлинската бегачка...

Ама вие защо не снимахте? Аз снимах само двечките, защото си тръгвах И да не да ме няма... Остатъка трябваше вие да го свършите Нали ти си фотографа...

155 секта рулз
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Не аз не съм фотографа,просто носех оръжието на труда/фотоХапарата/.И ти като отиде да снимаш 3 пъти ти казах да снимаш всичките.
              Но няма значка здраве да има и благоденствие.
              Хората на Еко много си шушукаха и ни коментираха.
              Тия са някви от Алфа чух да казва едно момче.

Comment

както бе установено мястото е добро но май за следващиия път повече столчета трябват , нека събитията да станат по редовни , това зависи от визки нас
                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Браво, браво, така се създават легендите! Дано следващият път не ми мине котка път та и аз да дойда!
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

З
                    Имаше и едно женско присъствие,но не разбрах името или ника на дамата.
                    Това беше gallena!

Иначе и аз съм доволен от срещата, макар и пешеходец - daywalker

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      Това беше gallena!

Иначе и аз съм доволен от срещата, макар и пешеходец - daywalker
                      Пешеходец ама се вози в лачена и бърза 155ца

Много добра компания...Абе следващия път нека сме повече...

По повод снимките искам да се изясним, че не съм близнал грам алкохол!!!Само 2 броя кока кола
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                        По повод снимките искам да се изясним, че не съм близнал грам алкохол!!!Само 2 броя кока кола
                        затова ли кара само на бензин наобратно

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Eeeeх, що не бях и аз наблизо ... Хубаво е да има повече такива срещи, че скоро 155 ще мине в раздела на класиките - да вземаме пример от тях
                          Евала момчета - надявам се в близко бъдеще да може да се спретне и национална среща на 155-ците. С колегата Muroman обсъдихме идеята, и мисля че ще е уникално. Виждал съм такива срещи из нета - невероятна гледка е!
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Хората на Еко много си шушукаха и ни коментираха.
                            Тия са някви от Алфа чух да казва едно момче.

Mного познато или лафа "Абе вия да не сте от някаква фирма ??? "

Иначе срещата стана супер.

Предлагам поне за начало пред 2 седмици,защо не и всяка неделя , да има такава 155 среща

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                            Eeeeх, що не бях и аз наблизо ... Хубаво е да има повече такива срещи, че скоро 155 ще мине в раздела на класиките - да вземаме пример от тях
                            Евала момчета - надявам се в близко бъдеще да може да се спретне и национална среща на 155-ците. С колегата Muroman обсъдихме идеята, и мисля че ще е уникално. Виждал съм такива срещи из нета - невероятна гледка е!
                            а за това съм ЗА. Аз и без това на Италфеста глеадх само 155ците
                            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Мамка му как пък точно в таз неделя ще бъда на работа как ме е яд направо съм сасипан. Ако на 21-ви пак има е със сигурност ще съм там първи от сабалем
                              Last edited by kamikadze155; d.m.y г., 00:41.
                              Alfa Romeo 155 1.7 TS 05.1993

Comment

Working...
                              X